V meste Miláno, kde móda a dizajn sú na každom rohu, bola založená firma, ktorá sa stala synonymom pre kvalitu v oblasti povrchovej úpravy automobilov.
Poznáte meno RUPES? Priblížme si spoločne históriu a inovácie, ktorými táto firma očarila svet.

História: Začiatok RUPES sa datuje do roku 1947, keď Giovanni Berlusconi vytvoril firmu zameranú na výrobu špeciálnych pneumatických a elektrických nástrojov. Meno "RUPES" je vlastne akronym odvodený od plného názvu firmy: "Realizzazione Utensili Pneumatici Elettrici Speciali".

Produktová excelencia: Hoci môže byť RUPES známy pre mnohých vďaka svojim leštičkám, ich produktový katalóg je oveľa širší. Vysoký výkon, precíznosť a spoľahlivosť ich nástrojov je dôvodom, prečo si ich zamilovali profesionáli i domáci majstri. Orbitálne leštičky, brúsne papiere, podložky a leštiace prostriedky - všetko s pečiatkou kvality RUPES.

Inovácie a vzdelávanie: RUPES je viac než len výrobca. Je to inovátor. Firma neustále investuje do výskumu a vývoja, čo vedie k revolučným riešeniam v oblasti povrchovej úpravy. Okrem toho si RUPES cení vzdelávania - organizuje semináre a školenia pre profesionálov, aby získali nové zručnosti a techniky.

Záver: RUPES je príkladom toho, ako vášeň, inovácie a neustále hľadanie excelencie môže z malej firmy vytvoriť globálnu značku. Ak ste nadšencami auto detailingu alebo hľadáte nástroje najvyššej kvality pre povrchovú úpravu, RUPES je meno, na ktoré by ste mali myslieť.

Široký sortiment produktov RUPES si môžete zakúpiť na e-shope.